.

Despre VIRUNA


VIRUNA este un brand național cu sediul în Oradea, Calea Clujului nr. 207/c, în incinta Romeur Home Concept – la parter.

În perioada 1994 – 2014, VIRUNA și-a diversificat constant gama de produse, ajungând astăzi, unul dintre brandurile de renume al județului Bihor, în domeniul mobilierului de interior, respectiv exterior.

De la un simplu magazin care în perioada 1994 – 2007 comercializa doar scaune și mese pentru baruri, restaurante și terase, VIRUNA și-a diversificat gama de produse în anul 2007, punând foarte mare accent pe vânzarea de mobilier din lemn masiv, PAL sau MDF, atât clasic, cât și modern pentru amenajarea spațiilor interioare și exterioare, cum ar fi dormitoare, livinguri, camere pentru copii, bucătării, destinate consumatorilor care doresc produse de calitate europeană la prețuri accesibile.

După 20 de ani de experiență pe piața locală, VIRUNA a decis ca fiind benefic extinderea activității pe întreg teritoriul României, prin intermediul magazinului online, asigurând totodată transportul până la domiciliul clientului.


…20 de ani de experiență

Consiliere în DESIGN

Uneori știi ce îți place și ce anume ți-ai dori pentru locuința ta, însă parcă e greu să alegi produsul final, astfel personalul nostru vine în întâmpinarea dumneavoastră, ajutându-vă să descoperiți întreaga ofertă, contribuind la alegerea celei mai bune soluții pentru casa dumneavoastră.

RATE FIXE direct în magazin

Te așteptăm în magazinul VIRUNA pentru a-ți prezenta întreaga noastră gamă de produse, analizăm împreună nevoile dumneavoastră și oferim cea mai bună soluție pentru creditarea produselor pe care vi le doriți.

Transport și montaj

Ai ales produsul, dar acum cum îl vei transporta spre casa ta? Simplu, lasă totul în seama unui expert, astfel VIRUNA asigură atât transportul, cât și montajul mobilierului pe care dumneavoastră l-ați ales.

Contează pe noi, iar mobila ta va arâta și la tine acasă exact așa cum ai văzut-o în magazin. La plecare, luăm cu noi ambalajele de carton și plastic pe care le colectăm și le reciclăm.

Post vânzare

Timp de 2 ani, ai service gratuit pentru orice defect care provine din vicii ascunse de fabricație. Vino în magazinul VIRUNA și spune-ne defectul pe care l-ai identificat, iar personalul nostru va remedia problema.