Transport & Retur


Livrarea produselor noastre se face cu ajutorul firmelor de transport.
Imaginile au doar rol ilustrativ si pot contine accesorii neincluse in pachetul standard.Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara notificare prealabila sau pot contine erori de operare.

Timp livrare: se va stabili telefonic sau prin e-mail, impreuna cu fiecare Client.

CONDITII TRANSPORT

Livrarea produselor VIRUNA se face cu ajutorul firmelor de transport.
Transport Gratuit in Oradea si contra cost in afara orasului.
Putem asigura contra cost montajul produselor VIRUNA

CONDITII GENERALE DE RETUR

Potrivit legislatiei in vigoare privind comertul electronic, Clientul isi poate exercita dreptul de retragere din Contract in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la livrarea Produselor, fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. In acest interval de timp Produsele cumparate de Client de la vanzator pot fi returnate, fara sa fie nevoie de precizarea unor motive de retur, iar sumele platite vor fi rambursate.

Pentru a usura procesul de retur si a asigura rapiditatea acestuia, Vanzatorul pune la dispozitia Clientului facilitatea de a completa si trimite un formular de retur model pe site prevazut in anexa la Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2014. Pentru initierea procesului de retur, va rugam sa completati formularul din aceasta pagina, pentru a fi informat legat de conditii si de pasii de urmat. In cazul in care clientul apeleaza la formularul de retur in termenul prevazut si va expedia produsele acesta ia la cunostinta si este de acord ca va trebui sa suporte costul returnarii produselor.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat in ambalajul orginal. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Pentru returnarea produselor comercializate de VIRUNA ne puteti contacta telefonic la numarul 0743 794 323 sau adresa de email office.viruna@gmail.com. Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de transport.

Daca va retrageti, vom rambursa costul produsului pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind modalitate de plata transfer bancar.

 Restituire contravaloare Schimbare produs(e)